De diagnose en de Behandeling van Aambeien

Aambeien zijn een veel voorkomende klinische problemen ervaren door veel vrouwen en mannen. Stapels optreden wanneer aderen in het rectum opzwellen. Ze kunnen worden interne stapels bij de wallen is in het rectum. Buiten de anus, de opgezwollen aderen zijn de zogenaamde externe aambeien. Een aantal van de gebruikelijke redenen voor de aderen die zwelling zijn obstipatie en persen tijdens de stoelgang, zwangerschap en andere dingen die bijdraagt aan de stress op de aderen in het anale gebied.

Symptomen van externe aambeien zijn pijnlijk gevoel of jeuk in de endeldarm. Duwen om een ontlasting kunnen veroorzaken, de palen te bloeden. Binnenste palen normaal niet leiden tot jeuk of pijn, maar ze kunnen bloeden. Anale bloedingen kunnen een symptoom zijn van iets, dus ga er niet vanuit dat aambeien zijn de trigger.

Sommige mensen kiezen om te gaan over de kwestie met behulp van hun familie arts. Anderen geven de voorkeur om verder te gaan recht op een proctologist. Een proctologist is een arts die zich richt op de behandeling van aandoeningen van de dikke darm en de anus. Er zijn veel online sites voor het vinden van een proctologist in uw stad of misschien wilt u wel te beginnen met uw huisarts en ontdek als zij of hij zou geven aan een oproep naar een proctologist.

Proctologist of uw huisarts kan identificeren aambeien met behulp van een examen dat zal betrekken bij het invoegen van haar of zijn gehandschoende hand naar de patiënt anus of met behulp van een verlichte bereik om een beeld te krijgen van de regio. Heel wat medicijnen kunnen worden gevonden nadat de analyse van aambeien is geproduceerd.

Niet-operaties om de zorg van de stapels bevatten behandelen met een oplossing of het verkleinen van de palen door het plaatsen van een kleine rubberen band heen. De bloedsomloop is stoppen met aanvullende methoden om de palen met infrarood licht of een laser. Deze procedures zijn ontworpen om de stapel. Een operatie kan niet worden overbodige weg te nemen de aambeien als niet één van deze methoden uit te voeren.

Een van de meer recente niet-chirurgische processen maakt gebruik van http://www.merriam-webster.com/dictionary/health een zeer lage gelijkstroom die geleidelijk toegepast op de haemorrhoid, gericht op het bloed-vat leidt tot de haemorrhoid. De palen begint te krimpen, wanneer het bloed circuleren om de palen is verstoord. Het gaat verder krimpen 7-10 dagen na de behandeling. Het proces duurt slechts ongeveer 10 minuten om uit te voeren en vereist een speciale preparaten of geen verdoving. Patiënten zijn niet in staat om terug te komen naar hun reguliere activiteiten na de behandeling.

http://oorzaakaambeien.nl/wat-is-de-juiste-diagnose-voor-aambeien/

Advertisements